“Déjà Vu—Alles Is Voorbestemd”: Première van nieuwe Streamz Original te Antwerpen

Vanavond werden in Kinepolis Antwerpen de eerste twee afleveringen van “Déjà Vu—Alles Is Voorbestemd” vertoond. Vanaf 7 april 2023 zijn van deze veelbelovende serie van Streamz wekelijks twee nieuwe afleveringen beschikbaar. Of je kan natuurlijk ook enkele weken wachten om dan de achtdelige reeks te bingewatchen.

“Déjà Vu—Alles Is Voorbestemd” vertelt het aangrijpend liefdesverhaal en intiem psychologisch drama van Halim die aan de start van zijn volwassen leven en carrière de liefde van zijn leven Eva probeert terug te winnen. Sinds Eva hem heeft verlaten, heeft het leven geen zin meer. Tot hij per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd. Hij aarzelt niet en probeert niet enkel zijn relatie te redden, maar ook zijn advocatenkantoor en zijn disfunctionele familie.

Halim realiseert zich al snel dat zelfs de kleinste keuzes gevolgen hebben—even oncontroleerbaar als onverwacht—zowel voor zijn leven en dat van de anderen. Ook al kan hij de tragische gebeurtenissen stoppen voordat ze plaatsvinden, de herinneringen en de emoties die ermee gepaard gaan, kan hij niet uitwissen. Niets zal zonder gevolgen zijn.

“Déjà Vu—Alles Is Voorbestemd” (2023, trailer)

Yassine Ouaich (Ensorwinnaar voor zijn hoofdrol in “Grond,” 2021) speelt de rol van Halim, en Lauren Versnick (“Studio Tarara,” 2019) vertolkt de rol van zijn vriendin Eva. Andere hoofdrollen zijn voor Vincent Van Sande (“Glad Ijs,” 2021), Nabil Mallat (“Image,” 2014; “Cool Abdoul,” 2021) en Ruth Becquart (“The Chapel,” 2023) van Dominique Deruddere.

“Déjà Vu—Alles Is Voorbestemd” is een productie van Streamz en Mariano Vanhoof, Geoffrey Enthoven en Jo Daris voor Fobic Films. De reeks werd geschreven door Nore Maatala (“Besmet,” 2020) en geregisseerd door Geoffrey Enthoven (“Hasta La Vista,” 2011′).

Van zodra “Déjà Vu—Alles Is Voorbestemd” beschikbaar is op Streamz, worden hier interviews met Yassine Ouaich en Ruth Becquart gepubliceerd die onlangs tijdens de persdag van de serie in Antwerpen werden afgenomen.

Hieronder alvast een impressie van de rode loper in Kinepolis Antwerpen.

Regisseur Geoffrey Enthoven | Film Talk
Hoofdrolspelers Yassine Ouaich en Lauren Versnick | Film Talk
Yassine Ouaich | Film Talk
Lauren Versnick | Film Talk
Yassine Ouaich, Lauren Versnick, Vincent Van Sande, Nabil Mallat | Film Talk
Yassine Ouaich, Nabil Mallat | Film Talk
Nabil Mallat, Vincent Van Sande | Film Talk
Moeder Lynn Wesenbeek met dochter Lauren Versnick | Film Talk